Nutritional profile evaluation of the gluten-free bread obtained from flour mixtures with high nutritional value
Elmentve itt :
Szerzők: |
Stoin Daniela Petrovich Lavrik Ilya Călin Jianu Velciov Ariana Moigradean Diana Popescu Sofia |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Gluténmentes - lisztkeverék - előadáskivonat |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/64841 |
Hasonló tételek
-
Chemical composition evaluation of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2017) -
Chemical composition of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2018) -
Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations [abstract] /
Szerző: Xhabiri Gafur, et al.
Megjelent: (2024) -
Red kidney bean flour and rice flour potential ingredients in the production of gluten-free pasta with functional quality /
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2024) -
Green fresh smoothie - some physico-chemical and nutritional aspects
Szerző: Velciov Ariana, et al.
Megjelent: (2017)