Nutritional profile evaluation of the gluten-free bread obtained from flour mixtures with high nutritional value

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Stoin Daniela
Petrovich Lavrik Ilya
Călin Jianu
Velciov Ariana
Moigradean Diana
Popescu Sofia
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2019
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Kulcsszavak:Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Gluténmentes - lisztkeverék - előadáskivonat
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/64841
LEADER 01097naa a2200253 i 4500
001 acta64841
005 20220808153739.0
008 200319s2019 hu o 1|| zxx d
020 |a 978-963-306-702-4 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Stoin Daniela 
245 1 0 |a Nutritional profile evaluation of the gluten-free bread obtained from flour mixtures with high nutritional value  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Stoin Daniela 
260 |c 2019 
300 |a 245 
490 0 |a Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 
695 |a Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Gluténmentes - lisztkeverék - előadáskivonat 
700 0 1 |a Petrovich Lavrik Ilya  |e aut 
700 0 1 |a Călin Jianu  |e aut 
700 0 1 |a Velciov Ariana  |e aut 
700 0 1 |a Moigradean Diana  |e aut 
700 0 1 |a Popescu Sofia  |e aut 
710 |a International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/64841/1/proceedings_of_isaep_2019_245.pdf  |z Dokumentum-elérés