Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace
The aim of this study to develop a healthy enriched apple juice and utilization of by-product of elderberry pomace. The elderberries and their pomace contain high biological activity components, primarily polyphenols, anthocyanins, flavanols which compounds are known to have potential antioxidant pr...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Furulyás Diána Szabó Zsanett Szalóki-Dorkó Lilla Székely Dóra Stéger-Máté Mónika Stefanovits-Bányai Éva |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (24.) (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
24 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56347 |
Hasonló tételek
-
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Effects of food processing technology on valuable compounds in elderberry (Sambucus nigra L.) varieties
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2014) -
The effect of different drying and extraction conditions on the antioxidant content of elderberry pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2016) -
Effect of enzymes and clarifying agents on quality parameters of elderberry juice
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2016)