Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban
In the first phase of our work, the theoretical knowledge needed to use the multivariate statistical process control (MSPC) was explored. We have clarified the sometimes confused concepts, equations and formulas. In the second phase, R project simulation studies and some food industrial practical mo...
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
22 |
Kulcsszavak: | Statisztikai módszer - minőségszabályozás, Minőségellenőrzés, Élelmiszeripar |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56126 |
Tartalmi kivonat: | In the first phase of our work, the theoretical knowledge needed to use the multivariate statistical process control (MSPC) was explored. We have clarified the sometimes confused concepts, equations and formulas. In the second phase, R project simulation studies and some food industrial practical model researches will be carried out for confirming the MSPC advantages compared with the univariate one, e.g. to avoid false negative errors in decisions. |
---|---|
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 385-389 |
ISBN: | 978-963-306-507-5 |