Effect of enzymes and clarifying agents on quality parameters of elderberry juice
Natural food colorants are usually used in concentrated form. Production of concentrate including enzymes, temperature, clarifying agents and mechanical operation may have significant influence on valuable components of the end product. In our study, we investigated the effects of two different pect...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szalóki-Dorkó Lilla Nagy Eszter Stéger-Máté Mónika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
60 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természetes élelmiszer színezékek, Derítőszer |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/46267 |
Hasonló tételek
-
Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2016) -
Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Comparison of colour properties of crossbred elderberry genotypes
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2023) -
Effects of food processing technology on valuable compounds in elderberry (Sambucus nigra L.) varieties
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2014) -
Fruit juices are effective anti-amyloidogenic agents
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2021)