Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry
The aim of this study was to evaluate the effect of microfiltration (MF) on the antioxidant capacity of elderberry juice using ceramic membrane. Previous to MF measurements preliminary examination was achieved with different enzymes. Four different samples were prepared: one without any enzyme and t...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Furulyás Diána Savanya F. Bánvölgyi Szilvia Papp Nóra Stefanovits-Bányai Éva Stéger-Máté Mónika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
10 No. 1 |
Kulcsszavak: | Mikroszűrés - bodza |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41921 |
Hasonló tételek
-
Effect of enzymes and clarifying agents on quality parameters of elderberry juice
Szerző: Szalóki-Dorkó Lilla, et al.
Megjelent: (2016) -
The effect of different drying and extraction conditions on the antioxidant content of elderberry pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2016) -
Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Treatment of model oily waste water by microfiltration
Szerző: Kiss Zsolt László, et al.
Megjelent: (2013) -
Treatment of oily wastewater by combining ozonation and microfiltration
Szerző: Kiss Zsolt László, et al.
Megjelent: (2015)