Emulgeátorok és élelmiszeripari alkalmazásuk

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Erzsébet
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2005
Sorozat:Tudományos közlemények 25
Kulcsszavak:Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21261
LEADER 00601nab a2200181 i 4500
001 acta21261
005 20210225123608.0
008 161015s2005 hu o 0|| hun d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács Erzsébet 
245 1 0 |a Emulgeátorok és élelmiszeripari alkalmazásuk  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács Erzsébet 
260 |c 2005 
300 |a 41-53 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 25 
695 |a Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21261/1/szef_tudkozl_025_041-053.pdf  |z Dokumentum-elérés