Emulgeátorok és élelmiszeripari alkalmazásuk
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2005
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
25 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21261 |
LEADER | 00601nab a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta21261 | ||
005 | 20210225123608.0 | ||
008 | 161015s2005 hu o 0|| hun d | ||
022 | |a 1785-3419 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Kovács Erzsébet | |
245 | 1 | 0 | |a Emulgeátorok és élelmiszeripari alkalmazásuk |h [elektronikus dokumentum] / |c Kovács Erzsébet |
260 | |c 2005 | ||
300 | |a 41-53 | ||
490 | 0 | |a Tudományos közlemények |v 25 | |
695 | |a Kémia | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21261/1/szef_tudkozl_025_041-053.pdf |z Dokumentum-elérés |