Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Erzsébet
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:Tudományos közlemények 17
Kulcsszavak:Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21127
LEADER 00631nab a2200181 i 4500
001 acta21127
005 20210225134927.0
008 161015s1994 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3756 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács Erzsébet 
245 1 0 |a Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács Erzsébet 
260 |c 1994 
300 |a 94-101 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 17 
695 |a Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21127/1/szef_tudkozl_017_094-101.pdf  |z Dokumentum-elérés