|
|
|
|
LEADER |
00631nab a2200181 i 4500 |
001 |
acta21127 |
005 |
20210225134927.0 |
008 |
161015s1994 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0238-3756
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Kovács Erzsébet
|
245 |
1 |
0 |
|a Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kovács Erzsébet
|
260 |
|
|
|c 1994
|
300 |
|
|
|a 94-101
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 17
|
695 |
|
|
|a Kémia
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21127/1/szef_tudkozl_017_094-101.pdf
|z Dokumentum-elérés
|