Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1986
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
13 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21074 |
Hasonló tételek
-
Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére
Szerző: Kovács Erzsébet, et al.
Megjelent: (1988) -
Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2020) -
Kelt tészta és gluténmentes kelt tészta összehasonlítása
Szerző: Bujdosó Hédi
Megjelent: (2021) -
Vegyes összetételű micellák képződése kationos és nemionos felületaktív anyagok vizes oldataiból
Szerző: Seres László
Megjelent: (2020) -
Dekontamináló anyagok hatása a titánfelszín biointegrációs tulajdonságaira in vitro humán epithel sejtkultúra vizsgálatok [Effect of decontaminating solutions on titanium surface: an in vitro study of human epithelial cell culture] /
Szerző: Ungvári Krisztina, et al.
Megjelent: (2011)