A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1982
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
10 |
Kulcsszavak: | Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21026 |
LEADER | 00611nab a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta21026 | ||
005 | 20210225145039.0 | ||
008 | 161015s1982 hu o 0|| hun d | ||
022 | |a 0200-1381 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Fehér László | |
245 | 1 | 2 | |a A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége |h [elektronikus dokumentum] / |c Fehér László |
260 | |c 1982 | ||
300 | |a 27-31 | ||
490 | 0 | |a Tudományos közlemények |v 10 | |
695 | |a Biológia | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21026/1/szef_tudkozl_010_027-031.pdf |z Dokumentum-elérés |