Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gábor Miklósné Vámos Károlyné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1981
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
9 |
Kulcsszavak: | Biológia, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21017 |
Hasonló tételek
-
Különböző eljárások összehasonlító vizsgálata izomfehérje tartalom meghatározásáoa
Szerző: Vámos Károlyné
Megjelent: (1988) -
Peszticidek vizsgálata állati eredetű termékekben
Szerző: Tóth Beáta
Megjelent: (2013) -
Peszticid vizsgálat állati eredetű termékekben
Szerző: Mucsi Nikolett
Megjelent: (2013) -
Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban
Szerző: Búza Orsolya
Megjelent: (2021) -
L-aszkorbinsav mennyiségi meghatározása berlinikék színreakció alapján, fotometriás kiértékeléssel I.
Szerző: Vámos Károlyné, et al.
Megjelent: (1973)