„Amikor már te leszel az ügyész, én meg a bíró (…)” interjú Dr. Harangozó Attilával

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2014
Series:Alma mater magazin
Kulcsszavak:Harangozó Attila, Munkaerőpiac Magyarország
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/9760
LEADER 00664nab a2200181 i 4500
001 univ9760
005 20171214083621.0
008 170606s2014 hu o 0|| hun d
022 |a 2060-9639 
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a „Amikor már te leszel az ügyész, én meg a bíró (…)”   |h [elektronikus dokumentum] :  |b interjú Dr. Harangozó Attilával 
260 |c 2014 
300 |a 19-22 
490 0 |a Alma mater magazin 
561 |a Egyetemi, hallgatói élet 
695 |a Harangozó Attila, Munkaerőpiac Magyarország 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/9760/1/almamater_2014_001_019-022.pdf  |z Dokumentum-elérés