|
|
|
|
LEADER |
01006nab a2200181 i 4500 |
001 |
univ70593 |
005 |
20240610115135.0 |
008 |
240610s2024 hu o 000 hun d |
040 |
|
|
|a SZTE UnivHistória Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Újvári Gréta
|
245 |
1 |
0 |
|a Egészséges Étel, Biztonságos Élet
|h [elektronikus dokumentum] :
|b élelmiszerbiztonsági interjú Dr. Vidács Anitával /
|c Újvári Gréta
|
260 |
|
|
|c 2024-06-09
|
490 |
0 |
|
|a SZTE Info
|
561 |
|
|
|a Egyetemi hirarchívum
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerbiztonsági Világnap 2024 - World Food Safety Day, Vidács Anita - főiskolai docens, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Kutatás - élelmiszerbiztonság - HACCP, Interjú
|
700 |
0 |
1 |
|a Újvári Gréta
|
856 |
4 |
0 |
|u http://univ.bibl.u-szeged.hu/70593/1/Szegedi%20Tudom%C3%A1nyegyetem%20_%20Eg%C3%A9szs%C3%A9ges%20%C3%89tel%2C%20Biztons%C3%A1gos%20%C3%89let%20-%20%C3%89lelmiszerbiztons%C3%A1gi%20interj%C3%BA%20Dr.%20Vid%C3%A1cs%20Anit%C3%A1val.pdf
|z Dokumentum-elérés
|