Egészséges Étel, Biztonságos Élet élelmiszerbiztonsági interjú Dr. Vidács Anitával /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Újvári Gréta
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024-06-09
Sorozat:SZTE Info
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonsági Világnap 2024 - World Food Safety Day, Vidács Anita - főiskolai docens, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Kutatás - élelmiszerbiztonság - HACCP, Interjú
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/70593
LEADER 01006nab a2200181 i 4500
001 univ70593
005 20240610115135.0
008 240610s2024 hu o 000 hun d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Újvári Gréta 
245 1 0 |a Egészséges Étel, Biztonságos Élet   |h [elektronikus dokumentum] :  |b élelmiszerbiztonsági interjú Dr. Vidács Anitával /  |c  Újvári Gréta 
260 |c 2024-06-09 
490 0 |a SZTE Info 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Élelmiszerbiztonsági Világnap 2024 - World Food Safety Day, Vidács Anita - főiskolai docens, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Kutatás - élelmiszerbiztonság - HACCP, Interjú 
700 0 1 |a Újvári Gréta 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/70593/1/Szegedi%20Tudom%C3%A1nyegyetem%20_%20Eg%C3%A9szs%C3%A9ges%20%C3%89tel%2C%20Biztons%C3%A1gos%20%C3%89let%20-%20%C3%89lelmiszerbiztons%C3%A1gi%20interj%C3%BA%20Dr.%20Vid%C3%A1cs%20Anit%C3%A1val.pdf  |z Dokumentum-elérés