Áttörés a mesterséges fotoszintézis vegyipari hasznosításáról

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024-04-13
Sorozat:Origo.hu
Kulcsszavak:Janáky Csaba - egyetemi docens - szakmai vezető, Balog Ádám - tudományos munkatárs, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék, Kémiai Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, SZTE IKIKK Anyag-, Környezet-, és Energiatudományi Kompetenciaközpont - Fotoelektrokémiai Csoport, Kutatás - elektrokémiai cella kialakítása - glicerinoxidáció, Tudományos publikáció - Nature Catalysis
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/69820
LEADER 01052nab a2200157 i 4500
001 univ69820
005 20240415155017.0
008 240415s2024 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Áttörés a mesterséges fotoszintézis vegyipari hasznosításáról  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2024-04-13 
490 0 |a Origo.hu 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Janáky Csaba - egyetemi docens - szakmai vezető, Balog Ádám - tudományos munkatárs, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék, Kémiai Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, SZTE IKIKK Anyag-, Környezet-, és Energiatudományi Kompetenciaközpont - Fotoelektrokémiai Csoport, Kutatás - elektrokémiai cella kialakítása - glicerinoxidáció, Tudományos publikáció - Nature Catalysis 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/69820/1/%C3%81tt%C3%B6r%C3%A9s%20a%20mesters%C3%A9ges%20fotoszint%C3%A9zis%20vegyipari%20hasznos%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1r%C3%B3l%20-%20ORIGO.pdf  |z Dokumentum-elérés