Áttörés a mesterséges fotoszintézis vegyipari hasznosításáról
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
2024-04-13
|
Sorozat: | Origo.hu
|
Kulcsszavak: | Janáky Csaba - egyetemi docens - szakmai vezető, Balog Ádám - tudományos munkatárs, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék, Kémiai Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, SZTE IKIKK Anyag-, Környezet-, és Energiatudományi Kompetenciaközpont - Fotoelektrokémiai Csoport, Kutatás - elektrokémiai cella kialakítása - glicerinoxidáció, Tudományos publikáció - Nature Catalysis |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/69820 |
LEADER | 01052nab a2200157 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | univ69820 | ||
005 | 20240415155017.0 | ||
008 | 240415s2024 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE UnivHistória Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
245 | 0 | 0 | |a Áttörés a mesterséges fotoszintézis vegyipari hasznosításáról |h [elektronikus dokumentum] |
260 | |c 2024-04-13 | ||
490 | 0 | |a Origo.hu | |
561 | |a Egyetemi hirarchívum | ||
695 | |a Janáky Csaba - egyetemi docens - szakmai vezető, Balog Ádám - tudományos munkatárs, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék, Kémiai Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, SZTE IKIKK Anyag-, Környezet-, és Energiatudományi Kompetenciaközpont - Fotoelektrokémiai Csoport, Kutatás - elektrokémiai cella kialakítása - glicerinoxidáció, Tudományos publikáció - Nature Catalysis | ||
856 | 4 | 0 | |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/69820/1/%C3%81tt%C3%B6r%C3%A9s%20a%20mesters%C3%A9ges%20fotoszint%C3%A9zis%20vegyipari%20hasznos%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1r%C3%B3l%20-%20ORIGO.pdf |z Dokumentum-elérés |