Egyetem Szegeden az első 100 év képes krónikája (SZTE Klebelsberg Könyvtár Szeged, 2022)
Albumunk az SZTE Klebelsberg Könyvtár Képtár és Médiatéka repozitóriumában feldolgozott képekből készült válogatással ad bepillantást a szegedi felsőoktatás 100 éves múltjába, s ezzel az egyetem sokféle és sokszínű centenáriumi kiadványainak sorába illeszkedik. / This album is a glimpse into the 100-year history of higher education in Szeged with a selection of images from the SZTE Klebelsberg Library Gallery and Media Repository, and thus joins the series of diverse and varied centenary publications of the university.
Egyetemi könyvtár