Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
További közreműködők: Bobkó Anna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022-03-24
Sorozat:SZTE Info
Kulcsszavak:Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/61709
LEADER 01228nab a2200169 i 4500
001 univ61709
005 20220325115707.0
008 220325s2022 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022-03-24 
490 0 |a SZTE Info 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója 
700 0 1 |a Bobkó Anna 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/61709/1/Szegedi%20Tudom%C3%A1nyegyetem%20_%20Lez%C3%A1rult%20Szegedi%20Tudom%C3%A1nyegyetem%20%C3%A9s%20a%20Pick%20Szeged%20Zrt.%20k%C3%B6z%C3%B6s%20kutat%C3%A1s-fejleszt%C3%A9si%20projektje.pdf  |z Dokumentum-elérés