|
|
|
|
LEADER |
01228nab a2200169 i 4500 |
001 |
univ61709 |
005 |
20220325115707.0 |
008 |
220325s2022 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE UnivHistória Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
245 |
0 |
0 |
|a Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022-03-24
|
490 |
0 |
|
|a SZTE Info
|
561 |
|
|
|a Egyetemi hirarchívum
|
695 |
|
|
|a Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
|
700 |
0 |
1 |
|a Bobkó Anna
|
856 |
4 |
0 |
|u http://univ.bibl.u-szeged.hu/61709/1/Szegedi%20Tudom%C3%A1nyegyetem%20_%20Lez%C3%A1rult%20Szegedi%20Tudom%C3%A1nyegyetem%20%C3%A9s%20a%20Pick%20Szeged%20Zrt.%20k%C3%B6z%C3%B6s%20kutat%C3%A1s-fejleszt%C3%A9si%20projektje.pdf
|z Dokumentum-elérés
|