Orrvérzésre pácolt hús
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
2014-09-26
|
Sorozat: | Délmagyarország
|
Kulcsszavak: | Tóth Ágnes, Természettudományi és Informatikai Kar, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/43467 |
Hasonló tételek
-
Szabvány szerinti nedvességmeghatározási módszerek alkalmazhatósága, különös tekintettel a pácolt dohányokra és dohányfóliákra
Szerző: Arany Sándorné, et al.
Megjelent: (1983) -
Befőtt és hús
Megjelent: (1975) -
Hús és halszezon
Szerző: Somogyi Károlyné
Megjelent: (1978) -
Hús, hal, paradicsom
Szerző: Ács S. Sándor
Megjelent: (1978) -
Hús; Ladikok; Nyelvtan [versek] /
Szerző: Vecsernyés Imre
Megjelent: (2012)