Hannus István a főzés kémiájáról mitől finomabb?

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2014-08-04
Sorozat:Délmagyarország
Kulcsszavak:Hannus István, Természettudományi és Informatikai Kar, Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/43286
LEADER 00549nab a2200157 i 4500
001 univ43286
005 20171214103952.0
008 171214s2014 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Hannus István a főzés kémiájáról   |h [elektronikus dokumentum] :  |b mitől finomabb? 
260 |c 2014-08-04 
300 |a 10-11 
490 0 |a Délmagyarország 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Hannus István, Természettudományi és Informatikai Kar, Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék