Égi kenyerek
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
2012-02-23
|
Sorozat: | Délmagyarország
|
Kulcsszavak: | Szabad Gábor |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/40874 |
Hasonló tételek
-
Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása
Szerző: Markovics Erzsébet
Megjelent: (1986) -
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2022) -
Eltérő mennyiségű kendermagliszttel dúsított durum kenyerek kémiai jellemzőinek összevetése a technológiai paraméterek függvényében
Szerző: Benes Eszter Luca, et al.
Megjelent: (2019) -
Búza- és rozslisztek, valamint kenyerek vízzel kioldható része, mint minőségi jellemző csirázottság, egyéb romlottság, illetve keverési arány megállapítására
Szerző: Lindner Elek
Megjelent: (1956)