Enzim a gluténmentes tésztában
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
2011-04-30
|
Sorozat: | Délmagyarország
|
Kulcsszavak: | Kovács Erzsébet, T., Élelmiszermérnöki Intézet |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/40157 |
Hasonló tételek
-
Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztában
Szerző: Ács Katalin, et al.
Megjelent: (2017) -
Gluténmentes száraztészta
Szerző: Pfeffer Noémi
Megjelent: (2021) -
Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése
Szerző: Drahota Beatrix
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes krékertermék fejlesztése
Szerző: Molnár Nikolett
Megjelent: (2023) -
Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Kiss Panna
Megjelent: (2020)