Egy családfát ; Az egyiket tőled ; Aminek így kell ; Hogy te leszel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lázár Bence András
Format: Article
Published: 2010
Series:Tiszatáj 64 No. 1
Kulcsszavak:Magyar irodalom - vers
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20593
LEADER 00629nab a2200181 i 4500
001 tisza20593
005 20200331091837.0
008 161117s2010 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lázár Bence András 
245 1 0 |a Egy családfát ; Az egyiket tőled ; Aminek így kell ; Hogy te leszel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lázár Bence András 
260 |c 2010 
300 |a 60-66 
490 0 |a Tiszatáj  |v 64 No. 1 
695 |a Magyar irodalom - vers 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20593/1/tiszataj_2010_001_060-066.pdf  |z Dokumentum-elérés