Madár madárral [grafika] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vajda Lajos
Other Authors: Levendel László
Format: Article
Published: 2009
Series:Tiszatáj 63 No. 12
Kulcsszavak:Grafika - magyar - 20. sz.
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20578
LEADER 00600nab a2200193 i 4500
001 tisza20578
005 20200331091906.0
008 170318s2009 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vajda Lajos 
245 1 0 |a Madár madárral   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [grafika] /  |c  Vajda Lajos 
260 |c 2009 
300 |a 89 
490 0 |a Tiszatáj  |v 63 No. 12 
695 |a Grafika - magyar - 20. sz. 
700 0 1 |a Levendel László 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/20578/1/tiszataj_2009_012_089.pdf  |z Dokumentum-elérés