Márai Sándor szegedi „barátja”

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bíró-Balogh Tamás
Format: Article
Published: 2008
Series:Tiszatáj 62 No. 2
Kulcsszavak:Magyar irodalom - 20. sz. - életmű - életrajz, Ertsey Péter, Márai Sándor
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/19989
LEADER 00652nab a2200181 i 4500
001 tisza19989
005 20200331091910.0
008 170105s2008 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Bíró-Balogh Tamás 
245 1 0 |a Márai Sándor szegedi „barátja”  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bíró-Balogh Tamás 
260 |c 2008 
300 |a 107-110 
490 0 |a Tiszatáj  |v 62 No. 2 
695 |a Magyar irodalom - 20. sz. - életmű - életrajz, Ertsey Péter, Márai Sándor 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/19989/1/tiszataj_2008_002_107-110.pdf  |z Dokumentum-elérés