Ellátok innen hazáig [vers] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szöllősi Zoltán
Format: Article
Published: 2002
Series:Tiszatáj 56 No. 3
Kulcsszavak:Magyar irodalom - vers
Online Access:http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/18055
LEADER 00585nab a2200181 i 4500
001 tisza18055
005 20200331085807.0
008 170307s2002 hu o 0|| hun d
022 |a 0133-1167 
040 |a SZTE Tiszatáj Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szöllősi Zoltán 
245 1 0 |a Ellátok innen hazáig   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [vers] /  |c  Szöllősi Zoltán 
260 |c 2002 
300 |a 17-18 
490 0 |a Tiszatáj  |v 56 No. 3 
695 |a Magyar irodalom - vers 
856 4 0 |u http://tiszataj.bibl.u-szeged.hu/18055/1/tiszataj_2002_003_017-018.pdf  |z Dokumentum-elérés