Egzotikus izomerizációs reakciók - megoldás egy általános reakciótípusra?

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Tóbiás Roland József
Tasi Gyula
Format: Book part
Published: JATEPress 2012
Series:XXXV. Kémiai Előadói Napok. Szeged, 2012. október 29-31.
mtmt:3081962
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/7914
LEADER 00715naa a2200193 i 4500
001 publ7914
005 20190918144653.0
008 160908s2012 hu o 0|| zxx d
020 |a 978-963-315-099-3 
024 7 |a 3081962  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Tóbiás Roland József 
245 1 0 |a Egzotikus izomerizációs reakciók - megoldás egy általános reakciótípusra?  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tóbiás Roland József 
260 |a JATEPress  |c 2012 
300 |a 258-262 
490 0 |a XXXV. Kémiai Előadói Napok. Szeged, 2012. október 29-31. 
700 0 1 |a Tasi Gyula  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/7914/7/KEN_2012.pdf  |z Dokumentum-elérés