Ion trap mass spectrometry of surfactins produced by Bacillus subtilis SZMC 6179J reveals novel fragmentation features of cyclic lipopeptides
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bóka Bettina Manczinger László Kecskeméti Anita Chandrasekaran Muthusamy Kadaikunnan Shine Alharbi Naiyf S. Vágvölgyi Csaba Szekeres András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Rapid Communications in Mass Spectrometry
30 |
doi: | 10.1002/rcm.7592 |
mtmt: | 3063730 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/7001 |
Hasonló tételek
-
A Bacillus subtilis SZMC 6179J által termelt surfactin típusú vegyületek HPLC-MS vizsgálata
Szerző: Bartal Attila
Megjelent: (2016) -
High-frequency occurrence of surfactin monomethyl isoforms in the ferment broth of a Bacillus subtilis strain revealed by ion trap mass spectrometry
Szerző: Kecskeméti Anita, et al.
Megjelent: (2018) -
Preparative purification of surfactin compounds produced by Bacillus subtilis
Szerző: Anis Yahya
Megjelent: (2018) -
Purification of surfactin compounds produced by a Bacillus subtilis strain
Szerző: Bartal Attila, et al.
Megjelent: (2020) -
Effects of different cultivation parameters on the production of surfactin variants by a Bacillus subtilis strain
Szerző: Bartal Attila, et al.
Megjelent: (2018)