Hispán erotika. Meztelenség és pornográfia a spanyol filmművészetben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lénárt András
Format: Article
Published: 2010
Series:PRIZMA
mtmt:2008829
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6397
LEADER 00595nab a2200181 i 4500
001 publ6397
005 20180828125356.0
008 160225s2010 hu o 0|| zxx d
022 |a 2060-9051 
024 7 |a 2008829  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Lénárt András 
245 1 0 |a Hispán erotika. Meztelenség és pornográfia a spanyol filmművészetben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lénárt András 
260 |c 2010 
300 |a 52-61 
490 0 |a PRIZMA 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6397/1/Hispan%20erotika.pdf  |z Dokumentum-elérés