Evaluation of skin parameters in C57BL/6J mice exposed to chemical and environmental factors using non-invasive methods

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Gheorgheosu (Coricovac) Dorina
Borcan Florin
Németh István Balázs
Soica Codruta
Simu Georgeta
Kemény Lajos
Dehelean Cristina A.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2014
Sorozat:Journal of Agroalimentary Processes and Technologies 20 No. 1
mtmt:2773559
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/5177
LEADER 00958nab a2200253 i 4500
001 publ5177
005 20180926150301.0
008 150410s2014 hu o 0|| zxx d
022 |a 1453-1399 
024 7 |a 2773559  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Gheorgheosu (Coricovac) Dorina 
245 1 0 |a Evaluation of skin parameters in C57BL/6J mice exposed to chemical and environmental factors using non-invasive methods   |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Gheorgheosu (Coricovac) Dorina 
260 |c 2014 
300 |a 14-20 
490 0 |a Journal of Agroalimentary Processes and Technologies  |v 20 No. 1 
700 0 1 |a Borcan Florin  |e aut 
700 0 1 |a Németh István Balázs  |e aut 
700 0 1 |a Soica Codruta  |e aut 
700 0 1 |a Simu Georgeta  |e aut 
700 0 1 |a Kemény Lajos  |e aut 
700 0 1 |a Dehelean Cristina A.  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/5177/1/2773559_Gheorgheosu_KL.pdf  |z Dokumentum-elérés