Söripari higiéniai problémák és azok megoldási lehetőségei
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mihalkó József Varga Krisztina Kulcsár Tamás Erdei Bálint Lemmer Balázs Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2023
|
Sorozat: | KONZERVÚJSÁG
71 No. 1-4 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 34689660 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/35462 |
Hasonló tételek
-
A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása
Szerző: Nagy Vivien, et al.
Megjelent: (2021) -
Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata
Szerző: Pataky Mária
Megjelent: (1966) -
XII. Nemzetközi Élelmiszermikrobiológiai és Higiéniai Szimpózium
Megjelent: (1983) -
Sertéstelep környezetkárosító hatásai, azok megoldási lehetőségei
Szerző: Leszkó Tibor
Megjelent: (2005) -
Az ifjúságvédelemmel kapcsolatos problémák megoldási lehetőségei
Szerző: Szécsi Szilvia
Megjelent: (2006)