Egészségtudatos fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők

Kéziratunk az egészségtudatos fogyasztói magatartást vizsgáló kutatást mutat be, amely a magyar fogyasztók körében készült kérdőíves felmérésen alapul. A kutatás célja az volt, hogy feltárja, hogyan ítélik meg a fogyasztók a teljes kiőrlésű és bio termékeket, milyen gyakran fogyasztják ezeket, és mi...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Zsótér Brigitta Tünde
Gyöngyik Márta
Hampel György
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság Mezőgazdasági Szakbizottság Szeged 2024
Sorozat:Mezőgazdasági és vidékfejlesztési kutatások a jövő szolgálatában 5.
Tárgyszavak:
mtmt:35579393
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/35178

Hasonló tételek