Egészségtudatos fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők
Kéziratunk az egészségtudatos fogyasztói magatartást vizsgáló kutatást mutat be, amely a magyar fogyasztók körében készült kérdőíves felmérésen alapul. A kutatás célja az volt, hogy feltárja, hogyan ítélik meg a fogyasztók a teljes kiőrlésű és bio termékeket, milyen gyakran fogyasztják ezeket, és mi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Zsótér Brigitta Tünde Gyöngyik Márta Hampel György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság Mezőgazdasági Szakbizottság
Szeged
2024
|
Sorozat: | Mezőgazdasági és vidékfejlesztési kutatások a jövő szolgálatában 5.
|
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 35579393 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/35178 |
Hasonló tételek
-
A fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők elemzése
Szerző: Krammer Henriett
Megjelent: (1997) -
Fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők vizsgálata a vállalatok társadalmi felelősségvállalása hatására [absztrakt] /
Szerző: Danyi-Boll Anikó
Megjelent: (2023) -
Katonák egészségügyi végzettsége, mint vezetői magatartást befolyásoló tényező
Szerző: Strumberger-Szabó Anita
Megjelent: (2014) -
Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata fogyasztói piacon
Szerző: Tarjányi Norbert
Megjelent: (2020) -
Sportolók márkaválasztását befolyásoló tényezők - A Nike fogyasztói megítélése
Szerző: Török Réka Szabina
Megjelent: (2017)