Differentiation of the Hungarian Food Festival Offer According to the Thematic, Spatial and Temporal Characteristics Before the COVID-19 Pandemic

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tóth Bettina
Vida György
Papp Sándor
Nagy Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2023
Sorozat:TURIZAM: INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL 27 No. 1
Tárgyszavak:
doi:10.5937/turizam27-33958

mtmt:34057272
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/34274
LEADER 00899nab a2200241 i 4500
001 publ34274
005 20240723085959.0
008 240723s2023 hu o 000 eng d
022 |a 1450-6661 
024 7 |a 10.5937/turizam27-33958  |2 doi 
024 7 |a 34057272  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Tóth Bettina 
245 1 0 |a Differentiation of the Hungarian Food Festival Offer According to the Thematic, Spatial and Temporal Characteristics Before the COVID-19 Pandemic  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tóth Bettina 
260 |c 2023 
300 |a 33-50 
490 0 |a TURIZAM: INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL  |v 27 No. 1 
650 4 |a Társadalom- és gazdaságföldrajz 
700 0 1 |a Vida György  |e aut 
700 0 1 |a Papp Sándor  |e aut 
700 0 1 |a Nagy Gyula  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/34274/1/vol_2701_3.pdf  |z Dokumentum-elérés