Hyssopus officinalis L. produkcióbiológiai és kémiai változékonyságának tanulmányozása [Investigation of production biological and chemical variation of Hyssopus officinalis L.]
Elmentve itt :
Szerzők: |
Varga Erzsébet Hajdú Zsuzsanna Veres Katalin Máthé Imre Zámboriné Németh Éva Pluhár Zsuzsanna Bernáth Jenő |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1998
|
Sorozat: | ACTA PHARMACEUTICA HUNGARICA
68 No. 3 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 123254 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/31636 |
Hasonló tételek
-
Antibacterial activity of Kombucha beverage from hyssop (Hyssopus officinalis L.) waste material [abstract] /
Szerző: Ranitović Aleksandra, et al.
Megjelent: (2023) -
Content and composition of essential oil of the Bulgarian populations of Hyssopus officinalis ssp. aristatus (Godr.) Briq. [Sadrzaji sastav etarskog uljasamonikluipopulacijs miloduha (Hyssopus officinalis ssp. aristalus (godr.) Briq.) U bugarsk]
Szerző: Genova Elena, et al.
Megjelent: (2000) -
A rozmaring (Rosmarinus officinalis L.) termesztése
Szerző: Bodor Zoltán
Megjelent: (2013) -
A Salvia officinalis és néhány rokon faj biológiailag aktív anyagainak kémiai diverzitása [Chemical diversity of the biological active ingredients of salvia officinalis and some closely related species]
Szerző: Máthé Imre, et al.
Megjelent: (2007) - Pulmonraio officinalis: heterotristylia