Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során
Elmentve itt :
Szerzők: |
Keszthelyi-Szabó Gábor Beszédes Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
JATEPress
Szeged
2006
|
Sorozat: | VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20.
|
mtmt: | 1611914 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3152 |
Hasonló tételek
-
Dielektromos jellemzők vizsgálata szárítás során
Szerző: Kiss Tekla
Megjelent: (2020) -
Dielektromos jellemzők jelentősége az iszapkezelés során
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2014) -
Dielektromos jellemzők mérése szennyvíziszap kezelések során
Szerző: Tanács Rebeka
Megjelent: (2018) -
Mikrohullámú kezelések hatékonyságvizsgálata és dielektromos mérések alkalmazási lehetőségei szennyvíz és iszapkezelés során
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2017) -
Mikrohullámú kezelések hatékonyságvizsgálata és dielektromos mérések alkalmazási lehetőségei szennyvíz és iszapkezelés során
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2017)