Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Cossuta Dániel
Vatai Tünde
Báthori Mária
Hohmann Judit
Keve Tibor
Simándi Béla
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: John Wiley & Sons 2012
Sorozat:Journal of Food Process Engineering 35 No. 2
doi:10.1111/j.1745-4530.2010.00583.x

mtmt:1952030
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3053
LEADER 00968nab a2200253 i 4500
001 publ3053
005 20180620094005.0
008 130530s2012 hu o 0|| zxx d
022 |a 0145-8876 
024 7 |a 10.1111/j.1745-4530.2010.00583.x  |2 doi 
024 7 |a 1952030  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Cossuta Dániel 
245 1 0 |a Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Cossuta Dániel 
260 |a John Wiley & Sons  |c 2012 
300 |a 222-235 
490 0 |a Journal of Food Process Engineering  |v 35 No. 2 
700 0 1 |a Vatai Tünde  |e aut 
700 0 1 |a Báthori Mária  |e aut 
700 0 1 |a Hohmann Judit  |e aut 
700 0 1 |a Keve Tibor  |e aut 
700 0 1 |a Simándi Béla  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3053/1/1952030%20Cossuta%20Journal%20of%20Food%20Process%20Ingineering_2012.pdf  |z Dokumentum-elérés