Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Rónavári Andrea
Kozma Gábor
Zoltán Kónya
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2023
Sorozat:BIZTONSÁGTUDOMÁNYI SZEMLE 5 No. Klnsz. 1
Tárgyszavak:
mtmt:34484305
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29510
LEADER 00733nab a2200217 i 4500
001 publ29510
005 20240207134011.0
008 240207s2023 hu o 000 hun d
022 |a 2676-9042 
024 7 |a 34484305  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Rónavári Andrea 
245 1 0 |a Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Rónavári Andrea 
260 |c 2023 
300 |a 43-53 
490 0 |a BIZTONSÁGTUDOMÁNYI SZEMLE  |v 5 No. Klnsz. 1 
650 4 |a Kémiai tudományok 
700 0 1 |a Kozma Gábor  |e aut 
700 0 1 |a Zoltán Kónya  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29510/1/232-ArticleText-1924-1-10-20231222.pdf  |z Dokumentum-elérés