Rapid Detection of Adulteration in Boswellia Extracts with Citric Acid by UPLC–HRMS and 1 H NMR
Elmentve itt :
Szerzők: |
Püski Péter Körmöczi Tímea Berkecz Róbert Barta Anita Bajtel Ákos Kiss Tivadar |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | JOURNAL OF DIETARY SUPPLEMENTS
21 No. 4 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1080/19390211.2023.2299886 |
mtmt: | 34474822 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29247 |
Hasonló tételek
-
New adulteration pattern of Boswellia extracts [abstract] /
Szerző: Püski Péter, et al.
Megjelent: (2023) -
Food adulteration [book review]
Megjelent: (2017) -
The citric-acid cycle
Szerző: Dux László -
Planar chromatography in the quality control of adulterated Citrus paradisi seed extract-containing products
Szerző: Csupor Dezső, et al.
Megjelent: (2018) -
Citric acid role metals corrosion inhibitor or accelerator : [abstract] /
Szerző: Rudenko Nataliia, et al.
Megjelent: (2024)