Relationship between Some Myostatin Variants and Meat Production Related Calving, Weaning and Muscularity Traits in Charolais Cattle
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csürhés Tamás István Szabó Ferenc Holló Gabriella Mikó Edit Török Márton Bene Szabolcs Albin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2023
|
Sorozat: | ANIMALS
13 No. 12 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.3390/ani13121895 |
mtmt: | 34001365 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28808 |
Hasonló tételek
-
Clinical histology of liver of cattle newborn calves applied aspect of study /
Szerző: Kapustin Roman F., et al.
Megjelent: (2007) -
Influence of different cattle genotypes on genetic parameters evaluation in fattening traits
Szerző: Miscević Branislav
Megjelent: (2008) -
Growth performance and some morphological traits of Honamli goat kids until weaning age in extensive condition
Szerző: Elmaz Özkan, et al.
Megjelent: (2016) -
Néhány miosztatin mutáció előfordulása és kapcsolata bizonyos hústermelési tulajdonságokkal hazai charolais húsmarha állományokban
Szerző: Bene Szabolcs Albin, et al.
Megjelent: (2024) -
Chemistry of muscular contraction
Szerző: Szent-Györgyi Albert
Megjelent: (1951)