Relationship between Some Myostatin Variants and Meat Production Related Calving, Weaning and Muscularity Traits in Charolais Cattle

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csürhés Tamás István
Szabó Ferenc
Holló Gabriella
Mikó Edit
Török Márton
Bene Szabolcs Albin
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2023
Sorozat:ANIMALS 13 No. 12
Tárgyszavak:
doi:10.3390/ani13121895

mtmt:34001365
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28808
LEADER 00976nab a2200265 i 4500
001 publ28808
005 20231121143257.0
008 231121s2023 hu o 0|| Angol d
022 |a 2076-2615 
024 7 |a 10.3390/ani13121895  |2 doi 
024 7 |a 34001365  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Csürhés Tamás István 
245 1 0 |a Relationship between Some Myostatin Variants and Meat Production Related Calving, Weaning and Muscularity Traits in Charolais Cattle  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csürhés Tamás István 
260 |c 2023 
300 |a 12 
490 0 |a ANIMALS  |v 13 No. 12 
650 4 |a Állattenyésztési és tejtermelési tudomány 
700 0 1 |a Szabó Ferenc  |e aut 
700 0 1 |a Holló Gabriella  |e aut 
700 0 1 |a Mikó Edit  |e aut 
700 0 1 |a Török Márton  |e aut 
700 0 1 |a Bene Szabolcs Albin  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28808/1/animals-13-01895-v2.pdf  |z Dokumentum-elérés