|
|
|
|
LEADER |
00816nab a2200217 i 4500 |
001 |
publ26219 |
005 |
20230118084022.0 |
008 |
230118s2023 hu o 0|| Angol d |
022 |
|
|
|a 1788-6392
|
024 |
7 |
|
|a 10.14232/analecta.2023.1.44-51
|2 doi
|
024 |
7 |
|
|a 33571340
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a Angol
|
100 |
1 |
|
|a Lendvai Edina
|
245 |
1 |
0 |
|a Consumption of organic and gluten-free products of Abonett Kft. (Ltd.) - in the light of a questionnaire survey
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Lendvai Edina
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 44-51
|
490 |
0 |
|
|a ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
|v 17 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb mezőgazdaság-tudományok
|
700 |
0 |
2 |
|a Dobos-Nagy Diana
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26219/1/41-51_Lendvai_Dobos-Nagy.pdf
|z Dokumentum-elérés
|