Consumption of organic and gluten-free products of Abonett Kft. (Ltd.) - in the light of a questionnaire survey

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lendvai Edina
Dobos-Nagy Diana
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2023
Sorozat:ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 17 No. 1
Tárgyszavak:
doi:10.14232/analecta.2023.1.44-51

mtmt:33571340
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26219
LEADER 00816nab a2200217 i 4500
001 publ26219
005 20230118084022.0
008 230118s2023 hu o 0|| Angol d
022 |a 1788-6392 
024 7 |a 10.14232/analecta.2023.1.44-51  |2 doi 
024 7 |a 33571340  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Lendvai Edina 
245 1 0 |a Consumption of organic and gluten-free products of Abonett Kft. (Ltd.) - in the light of a questionnaire survey  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lendvai Edina 
260 |c 2023 
300 |a 44-51 
490 0 |a ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA  |v 17 No. 1 
650 4 |a Egyéb mezőgazdaság-tudományok 
700 0 2 |a Dobos-Nagy Diana  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26219/1/41-51_Lendvai_Dobos-Nagy.pdf  |z Dokumentum-elérés