Különböző húsalapanyagok színjellemzőinek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kulcsár Tamás Erdei Bálint Mihalkó József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | KONZERVÚJSÁG
2022 No. 1-4 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 33399074 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25867 |
Hasonló tételek
-
Húskészítménygyártás során felhasznált húsalapanyagok színjellemzőinek összehasonlítása
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2022) -
Mézek és virágporok beltartalmi összetételének és színjellemzőinek vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022) -
Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése [absztrakt] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2023) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2022)