Eduscho coffee extract effectively inhibits the formation of amyloid-like fibrils by trypsin in aqueous ethanol

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kasi Phanindra Babu
Borics Attila
Molnár Kinga
László Lajos
Kotormán Márta
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2018
Sorozat:NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 13 No. 12
Tárgyszavak:
mtmt:30403247
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24795
LEADER 00912nab a2200241 i 4500
001 publ24795
005 20220801094633.0
008 220801s2018 hu o 0|| Angol d
022 |a 1934-578X 
024 7 |a 30403247  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Kasi Phanindra Babu 
245 1 0 |a Eduscho coffee extract effectively inhibits the formation of amyloid-like fibrils by trypsin in aqueous ethanol  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kasi Phanindra Babu 
260 |c 2018 
300 |a 1695-1698 
490 0 |a NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS  |v 13 No. 12 
650 4 |a Biológiai tudományok 
700 0 1 |a Borics Attila  |e aut 
700 0 1 |a Molnár Kinga  |e aut 
700 0 1 |a László Lajos  |e aut 
700 0 1 |a Kotormán Márta  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24795/1/2018EduschoCoffeeExtractEffectivelyInhibits1934578x1801301229.pdf  |z Dokumentum-elérés