Fruit juices are effective anti-amyloidogenic agents
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kotormán Márta Romhányi Dóra Alpek Bence Papp Orsolya Márton Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2021
|
Sorozat: | BIOLOGIA FUTURA
72 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1007/s42977-020-00064-y |
mtmt: | 31851182 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24786 |
Hasonló tételek
-
Investigation of the anti-amyloidogenic effect of black chokeberry juice
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2020) -
The anti-amyloidogenic effect of Echinacea drops
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2022) -
Multi-round recycling of green waste for the production of iron nanoparticles synthesis, characterization, and prospects in remediation /
Szerző: Rónavári Andrea, et al.
Megjelent: (2023) -
Investigation of the anti-amyloidogenic effect of quercetin and choline bitartrate
Szerző: Bohács István, et al.
Megjelent: (2023) -
The anti-amyloidogenic effect of hydroxypropyl-β-cyclodextrin and trans-ferulic acid
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2022)