The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines
Elmentve itt :
Szerzők: |
Villangó Szabolcs Pálfi Zita Pálfi Xénia Szekeres András Bencsik Ottó Zsófi Zsolt |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
51 No. 2 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1556/066.2022.00040 |
mtmt: | 32761892 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24738 |
Hasonló tételek
-
The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry
Szerző: Villangó Szabolcs, et al.
Megjelent: (2016) -
Examination of the composition and dielectric properties of wines from the Csongrád wine region
Szerző: Juhász Blanka, et al.
Megjelent: (2023) -
Kosztolányi Dezső Nero regényének eszméje
Szerző: Borosné Hegedűs Ilona
Megjelent: (1986) -
Comparison of Aletta and Bianca grape varieties in Hungary
Szerző: Baglyas Ferenc, et al.
Megjelent: (2015) -
BohoVintage webáruház fejlesztése JSP és Servletek segítségével
Szerző: Zombori Ádám Dezső
Megjelent: (2023)