Bevezetés a differenciál scanning kalorimetria (DSC) vizsgálati módszer alkalmazásába
Elmentve itt :
Szerző: | Regdon Géza (ifj.) |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2003
|
Sorozat: | SUPPLEMENTUM: TÁVOKTATÁSI PROGRAM HIVATALOS KIADVÁNYA
3 No. 3 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 20989209 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24719 |
Hasonló tételek
-
Differenciál scanning kalorimetriás görbék jelanalízise
Szerző: Schäffer Balázs
Megjelent: (2000) -
Bevezetés a reprezentációelméletbe és alkalmazásába
Szerző: Vácz István
Megjelent: (2020) -
Differenciál diagnózis
Szerző: Deák Magdolna -
A DSC-termoanalitikai módszer néhány élelmiszertudományi alkalmazása
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1994) -
DSC of resistant starch produced by different methods
Szerző: Dokić Ljubica
Megjelent: (2010)