Hydrogen-induced neuroprotection in neonatal hypoxic-ischemic encephalopathy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Domoki Ferenc
Format: Article
Published: 2021
Series:CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN 27
Subjects:
doi:10.2174/1381612826666201113095720

mtmt:31880338
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/23325
LEADER 00771nab a2200217 i 4500
001 publ23325
005 20220128115132.0
008 220128s2021 hu o 0|| Angol d
022 |a 1381-6128 
024 7 |a 10.2174/1381612826666201113095720  |2 doi 
024 7 |a 31880338  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Domoki Ferenc 
245 1 0 |a Hydrogen-induced neuroprotection in neonatal hypoxic-ischemic encephalopathy  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Domoki Ferenc 
260 |c 2021 
300 |a 687-694 
490 0 |a CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN  |v 27 
650 4 |a Általános orvostudomány 
650 4 |a Klinikai orvostan 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/23325/1/DomokiF_CurrPharmDesign_2021.pdf  |z Dokumentum-elérés