Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Mihalkó József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | KONZERVÚJSÁG
1-4 |
mtmt: | 32001141 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21386 |
Hasonló tételek
-
Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Antal Nóra Kata
Megjelent: (2020) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2022) -
Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Fodor Anita Bettina
Megjelent: (2022) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Sustyák Dóra
Megjelent: (2022) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint
Megjelent: (2021)