A fém nanorészecskék és a hiszton-deacetiláz inhibitorok tumorellenes hatásának sokszínűsége

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Igaz Nóra
Csontné Kiricsi Mónika
Format: Article
Published: 2020
Series:BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA 44 No. 4
mtmt:31788037
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20835
LEADER 00731nab a2200193 i 4500
001 publ20835
005 20210225104059.0
008 210225s2020 hu o 0|| zxx d
022 |a 0133-8455 
024 7 |a 31788037  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Igaz Nóra 
245 1 2 |a A fém nanorészecskék és a hiszton-deacetiláz inhibitorok tumorellenes hatásának sokszínűsége  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Igaz Nóra 
260 |c 2020 
300 |a 45-57 
490 0 |a BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA  |v 44 No. 4 
700 0 2 |a Csontné Kiricsi Mónika  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20835/1/Igaz-Kiricsi-Biokemiafolyoirat.pdf  |z Dokumentum-elérés