Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mihalkó József Rajkó Róbert |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry
Szeged
2016
|
Sorozat: | Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|
mtmt: | 31273248 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20789 |
Hasonló tételek
-
Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2016) -
Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2017) -
Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2017) -
Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben = Investigation of multivariate statistical process control in R environment
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2017) -
A korai nyelvtanítás előnyei és hátrányai
Szerző: Csiszár Zsófia Zita
Megjelent: (2007)