Új HPLC eljárás az alfa-amiláz aktivitás és gátlás mérésére
Elmentve itt :
Szerzők: |
Takács István Pósa Anikó Szekeres András Endre Gábor Gyémánt Gyöngyi |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék
Szeged
2017
|
Sorozat: | Proceedings of the 23rd International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|
mtmt: | 3341671 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20533 |
Hasonló tételek
-
Új HPLC eljárás az alfa-amiláz aktivitás és gátlás mérésére
Szerző: Takács István, et al.
Megjelent: (2017) -
Amiláz-aktivitás mérésére alkalmas kromogén szubsztrát előállítása
Szerző: Temesvári János, et al.
Megjelent: (1990) -
Műszeres módszer maceráz-aktivitás mérésére
Szerző: Zetelakiné Horváth Kornélia
Megjelent: (1978) -
Baktérium-alfa-amiláz enzimmel kiegészített táptakarmány hatásának vizsgálata húsbroiler csibék előállítása során
Szerző: Kerék Károly
Megjelent: (1976) -
HPLC mérések optimalizálása neurotranszmitterek mérésére patkányok központi idegrendszeri mintáiból
Szerző: Tellér Andrea Ágnes
Megjelent: (2018)