Examination of milling technological properties of different wheat varieties
Elmentve itt :
Szerzők: |
Magyar Zoltán Véha Antal Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES
DOI: https://doi.org/10.1556/446.2020.10008 |
mtmt: | 31664759 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20232 |
Hasonló tételek
-
Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Milling technological experiments to reduce Fusarium toxin contamination on wheat
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2015) -
Peritec technology to reduce fusarium toxin contamination in the milling technology
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2012) -
Debranning Hungarian Winter Wheat Varieties
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2017) -
Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2013)